Η Κλινική Διαιτολόγος -Διατροφολόγος  Θεοδωροπούλου  Δ.Αικατερίνη διατηρεί το γραφείο της στα Υψηλά Αλώνια Πάτρας ,παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συμβουλές ισορροπημένης ,υγιεινής διατροφής -δίαιτας ευεξίας .

Διαθέτει την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση για την διαχείριση περιστατικών που αφορούν τόσο σε φυσιολογικές όσο και σε παθολογικές καταστάσεις .Είναι απόφοιτος του Ανώτερου Τεχνολογικού Ιδρύματος Κρήτης  τμήμα Διατροφής -Διαιτολογίας.

Αποφοίτησε εκπονώντας την πτυχιακή της εργασία με θέμα Η σημασία της διατροφής και της άσκησης στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 .

Μετά την αποφοίτηση της πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση  στο Νοσοκομείο Παίδων ΄Καραμανδάνειο΄ όπου έλαβε μέρος στην σύνταξη κλινικών διαιτολογίων αλλά και στην παροχή διαιτολογικής στήριξης -παρακολούθησης προ-εγχειρητικών και μετα-εγχειρητικών νοσηλευόμενων ασθενών .Επιπλέον συμμετείχε στην παρακολούθηση εξωτερικών ασθενών του Καραμανδανείου με πραγματοποίηση ανθρωπομετρικών μετρήσεων και σύνταξη διαιτολογικών προγραμμάτων .

Από το 2019 είναι εξωτερική συνεργάτης του κέντρου προδιαθεσιακής γονιδιωματικής Embiodiagnostics .Το πρώτο γονιδιακό κέντρο στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στους γενετικούς παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν την διατροφή  την πρόσληψη  βάρους και την εμφάνιση νοσημάτων όπως ο διαβήτης , οστεοπόρωση υπέρταση θρομβοφιλία ,παχυσαρκία κ.τ.λ.

Είναι μέλος του Συλλόγου Διαιτολόγων -Διατροφολόγων (ΕΔΔΕ) Ελλάδος .

Είναι μέλος της ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ..

Συμμετέχει ώς ομιλήτρια σε ενημερώσεις γονέων και παιδιών σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία για θέματα διατροφής ..

Το γραφείο της διαθέτει τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό στο νομό Αχαΐας  γεγονός που επιτρέπει την σωστή διάγνωση και κατ΄επέκταση την σωστή αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης στην οδό  Καρατζά 2 Υψηλά Αλώνια ..

Σε συνεργασία με ιατρούς (μικροβιολόγο ,καρδιολόγο,  ογκολόγο , παθολόγο , δερματολόγο) και επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων όπως ψυχολόγους , γυμναστές , αισθητικούς ,φυσιοθεραπευτές εφαρμόζεται ολόπλευρη προσέγγιση σε κάθε είδους περιστατικό .

Από την αρχή της φοιτητικής της δραστηριότητας μέχρι σήμερα έχει παρακολουθήσει πλήθος Συνεδρίων -Ημερίδων με θέμα την Διατροφή και όχι μόνο.

Φράση κλειδί της ΄Φαρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή  σας ας γίνει φάρμακο σας ΄ Ιπποκράτης 4ο π.χ αιώνα .. 

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας στην παρακάτω φόρμα , και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

    EnglishΕλληνικά